A chef at the top : 15 points by “Gault et Millau” !

Jerome Manifacier, recently promoted as head romand 2015 with 17 points, welcomes you to Café Restaurant Le Quai for a gourmet and home cooking , where quality products and gustatory pleasures are the appointment!

Suivez nous sur Facebook

LES MENUS DU JEUDI SOIR

Du mois d’octobre au mois de décembre, les jeudis soir, au Quai, nous vous proposons un menu spécial 🐟🐠🦐 en sus de notre carte.

Les jeudis 10 et 24 Octobre 2019, ainsi que, 7 et 14 Novembre 2019, vous pourrez découvrir, ou redécouvrir, notre Menu Bouillabaisse, à CHF 70.-/pers. :

Soupe de poissons accompagnée de sa rouille
Poissons de roche et leur garniture
Tropézienne

UNIQUEMENT SUR RÉSERVATION (+41 22 751 40 00)

#Bouillabaisse #Hermance #LeQuai #LesJeudisSoir #Poissons #Tropézienne #Genève #LacLéman #CaféRestaurantDuQuai
... Voir plusVoir moins

Lire la suite

5 jours .

Café Restaurant du Quai

Un bel ouvrage sur les produits de notre terroir et leur mise en scène culinaire. Une participation de notre chef Jérôme Manifacier au travers d'une recette originale à découvrir. ... Voir plusVoir moins

Lire la suite

LES MENUS DU JEUDI SOIR

Du mois d’octobre au mois de décembre, les jeudis soir, au Quai, nous vous proposons un menu spécial 🐟🐠🦐 en sus de notre carte.

Les jeudis 10 et 24 Octobre 2019, ainsi que, 7 et 14 Novembre 2019, vous pourrez découvrir, ou redécouvrir, notre Menu Bouillabaisse, à CHF 70.-/pers. :

Soupe de poissons accompagnée de sa rouille
Poissons de roche et leur garniture
Tropézienne

UNIQUEMENT SUR RÉSERVATION (+41 22 751 40 00)

#Bouillabaisse #Hermance #LeQuai #LesJeudisSoir #Poissons #Tropézienne #Genève #LacLéman #CaféRestaurantDuQuai
... Voir plusVoir moins

Lire la suite

Jérôme Manifacier, his wife Karine

and their team are delighted to welcome you in their restaurant which has retained an authentic charm. You will be seduced by the outside terrace facing the lake.

This soothing and friendly place lends a purpose to their motto:

” Take the time … “

Our menu

The Restaurant in Hermance

Origin of our products :

  • Meat
    • Beef : CH
    • Partridge : GB
    • Wild boar : AT, PL
    • Hare : AR
    • Poultry : CH
    • Duck foie gras : FR
  • Fish
    • Hake : FR
    • Sea beam : FR
    • Char : CH, FR
    • Perch : CH,PL
  • Shellfish and others
    • Large prawns : VN
    • Frog legs : TR
    • Crayfish : CH
    • Scallops : FR
    • Lobster : CA
  • Cheeses : CH, FR

AUTOMN MENU

 

THURSDAY EVENING MENUS

 

CHILDREN MENU

Booking

 

To book a table, please call us at this number.


 

+41 22 751 40 00

 

If we do not respond , do not forget to leave us a message with the required day for the reservation, the number of guests and your phone number , we will call you as soon as possible to tell you whether or not we can honor your reservation .

Opening Times

  • September to May : closed on Tuesday & Wednesday
  • June : closed on Wednesday
  • July & August : open everyday
  • Restaurant : 12 pm – 2 pm / 7 pm – 10 pm
  • Café : 8:30 am – 10 pm

 The restaurant is open, for banquets and groups, also excluding pre-arranged schedules.

Address

Café Restaurant du Quai
Le Quai 10
1248 HERMANCE